Neobux İle Para Kazanma

Neobux ptc ile para kazanmak için tıklayınız

Ptc Siteleri İle Kazanma

Ptc siteleri nedir ? nasıl para kazanılır ? ptc yöntemleri için tıklayınız

Ojoo ile para kazanma

Ojoo nedir ? nasıl para kazanılır ? Ojoo ptc ile kazanmayı öğrenmek için tıklayınız

Probux Ptc İle Para Nasıl Kazanılır ?

Probux ile para kaza kazanmak için tıklayınız

Fusebux İle Paraya Para

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

14 Şubat 2014 Cuma

Likes Planet ile kazanma

Arkadaşlar bu sitede enaz günlük 0,10$+ kazanabilirsiniz ben 3 gündür uğraşıyorum ve aldığım 2 ödeme kanıtı burada...


TIKLA ÜYE OL

Sistem nasıl çalışıyor ?

Sistem Facebook,google,linkedin,twitter,youtube gibi sosyal platforumlarda beğenme veya saniyeli izlemeler ile çalışıyor. ayrıca tıkla kazan sistemi ile PTC Sistemi ilede ek kazanç sağlatıyor. sistemde herbir beğeni veya izleme puanlama sistemi ile çalışıyor. kimi reklamlar 14 puan kimisi 8 puan vs. puanları toplayarak kazanıyorsunuz. günlük minimum 100 reklam bulunuyor. eğer 50+ reklam izlerseniz ek 50 puan hediye ve 100+ reklam izlerseniz hem 50 puan hemde 150 puan hediye olacak şekilde 200 puan hediye veriyor. ortalama günlük 500+ puan kazandıracak reklam çıkıyor ve hediyesi ile günlük 700+ puan kazanıyorsunuz. her 5000 puan 1$ olarak belirlenmiş. yani günlük 0.14$+ kazancınız oluyor. haftalık en az 1$+ kazancınız var demektir. 


site ödemesini ;
Paypal ve okpay olarak yapıyor. okpay anında ödeme yapıyor. paypalda 72 saat sonra yapıyor. şimdiden bol kazançlar dilerim arkadaşlar refim ile üye olan arkadaşlara teşekkür ederim. desteğiniz için saolun... olmayan arkadaşlarda canları saolsun.. (Her bir referansın yaptığı işlemlerden %50 kazanıyorsunuz)
Minimum ödeme tutarı;
okpay için 0,10$ (anında ödeme işlemi)
paypal için 1$ (72 saatte ödeme işlemi)


TIKLA ÜYE OL

Zapbux Nedir Nasıl Kazanılır ?

Site Adı: Zapbux
Tık Değerleri: 0.001$ - 0.01$
Reklam Sayısı: 4+
Ödeme Limiti: $4
Ödeme zamanı: Anında
Günlük Kazanç: $0.025 (şu an için)
Ödeme Yöntemi : Paypal, Payza, Egopay





Upgrade Tablosu:






Tıklama Değerleri:





Ref Fiyatları:





Kiralık Ref Uzatma İndirimleri:




Ref Link:




13 Şubat 2014 Perşembe

Paramı Nasıl Alacağım?


 Paramı Nasıl Alacağım?
PTC Sitelerinden Kazancınızı Minimum Payout (Minimum Ödeme) Tutarını Geçtikten Sonra AlertPay Hesabınıza Aktarabilirsiniz. Bunun İçin, Withdraw veya CashOut/Converter linkine basmanız yeterlidir

PTC Sitelere Nasıl Üye Olurum?


PTC Sitelere Nasıl Üye Olurum? PTC Sitelere Üye "Sign Up" veya "Register" Linkine Tıklamanın Ardından Karşınıza Gelecek Formu Doldurarak Üye Olabilirsiniz... Peki Oradaki Sizden İstenen Bilgiler Nelerdir? Username : Kullanıcı Adınız Password : Şifreniz Confirm Password : Şifrenizi Doğrulayın (Tekrar Girin) E-Mail Address : Elektronik Posta Adresiniz Confirm E-Mail Address : Elektronik Posta Adresinizi Tekrar Girin Alertpay E-mail Address For Payments (Payment E-Mail): Alerpay ( Ödeme ) Mailiniz Address : Adresiniz Postal Code : Posta Kodunuz Payment Method : Ödeme Alma Şekliniz Telephone : Telefonunuz Date Of Birth : Doğum Tarihiniz Gender : Cinsiyetiniz (Male : Erkek Female : Bayan) Your Country : Ülkeniz Referrer : Davet Eden Security Code : Güvenlik Kodu (Resimde Gösterilen Harf Ve Yazıları Yazınız) Bu Alanlar Doldurularak Üyelik Formu Göndererek Üye Olunur... Sisteme Giriş İçin ise "Join" Linki Tıklanarak Kullanıcı Adı ve Şifre Girilerek Giriş Yapılır....


Ptc nedir ve nasıl kazanılır?

Ptc nedir ve nasıl kazanılır?
--Ptc, türkçede tıkla kazan anlamındadır. Ptc siteleri ise geniş anlamıyla internet üzerindeki reklam siteleridir. Ptc site kullanıcıları bu reklamlara tıklar ve genelde 30 saniye bekleyip 0,01 $ kazanırlar. Sistem bu şekilde işler. Reklamverenler bu sitelere gösterim başına ücret ödemektedir.

--Günümüzde internet kullacılarının sayısı günlük olarak milyonlarla ifade edilmektedir. İnternete bağlandığımız andan itibaren reklam bombardımanı içindeyiz. Ve google gibi arama motorları bu reklamlar sayesinde yıllık yaklaşık olarak 4 milyar $ kar yapmaktadırlar. İnternetteki pastanın her geçen gün büyüdüğünü düşünürsek bu pasta daha da büyüyecektir. Pastanın büyümesiyle ptc sitelerine verilen önem artacak ve pastadan en büyük payı google gibi arama motorları alamayacaktır.


--Televizyonu düşünecek olursak; hepimiz bir program takip ederken araya reklam girmesinden hiç hoşlanmayız. Ya da reklam çıktığında hemen kanal değiştiririz. Bir de şöyle düşünelim. Sadece reklam yayını yapan bir kanal olsa, bu hedefine daha çabuk ulaşmaz mı? Reklam kanalını takip edenler kanalı zaten reklam izlemek için takip edecekler. Belki hedef kitle azalacak ama amaca daha çabuk ulaşılacak.

--İşte ptc siteleri de internetin reklam kanallarıdır. Bu reklam kanallarının ileride televizyonlarda da ortaya çıkacağını düşünüyoruz.

Bizim size tavsiyemiz bir ptc sitesine üye olurken biraz araştırma yapmanız ve scam list(sahte siteler) listesine bakmanız. Biz bu sitede ptc piyasasının en iyi ve en güvenilir sistemlerini incelemeye çalıştık. Ve elimizden geldiğince en güncel scam(sahte) listesini sizinle paylaşacağız. Herkese bol kazançlar…

Peki, Ptc siteleri bize neden ödeme yapar?
Bu sorunun cevabı basittir. Çünkü, sizin her tıklamanız için ptc siteleri, size ödediğinin yaklaşık 3-5 katı kadar kazanır. Bu da onlar için oldukça güzel bir kazançtır.

Ptc siteleriyle Bir Ayda Ne kadar kazanabilirim?
-- Ptc siteleri tıklama başına genelde 0,01 $ ödeme yaparlar. Ptc sitelerinde günlük ortalama 5 ila 10 arasında reklam çıkmaktadır. Örneğin, 10 reklam çıkan bir Ptc sitesine her gün tıklarsanız aylık kazanabileceğiniz miktar 0,01$ x 10Tık x 30Gün=3$ olur. 20 tane Ptc sitesine üye olur ve hergün, düzenli olarak tıklarsanız aylık kazanacağınız minumum miktar 60$'dır. Bizim garanti tekliflerimizle de bu miktar rahatlıkla 70$ civarına ulaşacaktır.
Peki Ayda 60 $ Kazanmam için Günlük Ne Kadar Zaman Gerekir?
--Aynı anda birden çok ptc sitesinde reklamlara tıklamanız mümkün. Ayda 60 $ bir kazanç istiyorsanız en az 20 tane ptc sitesine üye olmanız gerekir. Bu da hergün ortalama 150-200 reklam görüntülemeniz anlamına gelir. Ama, üye olduğunuz 20 siteye tıklamanız, siteye tıklamanız günlük 30 dk'dan fazla zamanınızı almayacaktır emin olun. Çünkü, bütün siteleri aynı anda tıklayacaksınız. Örnek olarak, benim üye olduğum yaklaşık 50 siteye tıklamam, günlük en fazla 50 dakikamı alıyor. Fakat, sitelere tıklamak için kesinlikle Firefox'u kullanmanızı öneririz. Sekmeler özelliği olduğundan İnternet Explorer'a göre çok daha kısa sürede reklamlara tıklamanızı sağlar. Bir ayda harcadığınız zaman ne kadar, bir de ona bakalım: 30x30=900 dk.=15 saat. Yani kısacası toplamda 1 iş gününden sadece biraz fazla çalışarak, aylık en az 60 $ civarı bir gelir elde ediyorsunuz.

Hala Ayda 60 $ benim için yeterli Değil Diyorsanız
--İşte burada referans sistemi devreye giriyor. Arkadaşlarınızı sisteme kayıt ederek Ptc sitelerinden oldukça iyi gelir elde etmeniz mümkün. Sistem nasıl işliyor?. Genelde, alt üyeniz yaptığınız kişilerin tıklaması başına % 100 veya %50 pay alıyorsunuz. Yani, tıklama başına 0,01$ kazandığınız bir sitede sisteme kazandırdığınız alt üyenizden de gelir elde edebiliyorsunuz. İşte biz, ref-back sistemimizle sizden kazandığımızın önemli bir kısmını size geri ödüyoruz. Böylece, kazançlarınız katlanıyor. Şimdi bir de şu örneğimizi inceleyelim:
-- Günlük ortalama 10 tane reklam çıkan bir ptc sitesine 20 tane arkadaşınızı alt üyeleriniz olarak üye yaptırdınız. Şimdi olası kazancınızı hesaplayalım:
** Sizin tıklamalarınızdan aylık kazancınız: 0,01x10x30= 3$
**Arkadaşlarınızın da, her gün reklamlara eksiksiz tıkladığını düşünelim. Alt üyelerinizden aylık kazancınız: 0,01$ x 10Reklam x 20Arkadaş x 30= 60$ olacaktır. Yani toplamda 63 $ kazanacaksınız. Bu hesabımızın sadece bir ptc sitesi için geçerli olduğunu hatırlatalım. 15-20 tane Ptc sitesiyle aylık ne kadar kazanabileceğinizi siz hesaplayabilirsiniz.

Ben Kesin Hiç Referans bulamam Diyorsanız
--Gerçekten de üye olduğunuz bir Ptc sitesine ref bulmak çok zordur. En kolayı, arkadaşlarınızı üye yapmaktır ama, size inanacak birilerini bulamazsınız. Ben de bu zorlukları göğüslemiş biri olarak, Ref-back sisteminde isteyen kişilere banka havalesi de yapacağım. Böylece, arkadaşlarınıza kanıt olarak sunabileceksiniz. Ayrıca, Ptc sitelerinin her biri birer borsa kağıdı gibidir. Bazıları bazen çok değerli olur, ve siz bunu önceden tahmin edebilirseniz, hayal bile edemeyeceğiniz miktarlarda gelirler elde edebilirsiniz.
Peki, Güvenilir Siteleri Nasıl Anlayabiliriz?
konuda yapmanız gereken tek şey, blogumuzu ve teklif sitelerimizi takip etmek. Biz sizin için en iyi siteleri araştırıp, en güvenilirlerini inceliyoruz. Bu işte, siz de giderek tecrübe kazanacak ve hangi sitelerin iş yapıp yapmayacağını kolaylıkla anlayabileceksiniz. Yandaki, chat bölümümüzde bu konuda 24 saat kesintisiz hizmet verilecektir.

Peki, Kazandıklarımızı Nasıl Alacağız? Bunun için de, kesinlikle açmamız gereken PAYPAL ve ALERTPAY hesaplarıdır. Bunlar, sadece mail adreslerimizle işlem yapmamızı sağlayan sanal bankalardır. Ve tüm Ptc siteleri bu iki bankayı kullanmaktadır. Her ikisi de Türkiye'ye ödeme yapmaktadır. Ben de ödemelerimi bu sanal bankalar üzerinden veya isteğe göre Türkiye'deki banka hesaplarınız üzerinden yapacağım. Yalnız, Ptc sitelerindeki kendi miktarlarınızı almak için bu hesapları, her durumda açmalısınız. İsimlerin üzerine tıklayarak üye olabilirsiniz. İlk açtığınızda hesabınız onaysız olacaktır. Üye olurken ve hesaplarınızı onaylatırken takıldığınız yerleri, bize yandaki Chat bölümümüzden danışabilirsiniz.

Ben Hala Bu Sistemlerin Gerçek Olabileceğine İnanmıyorum. 
--Eğer hala fikriniz değişmediyse sitedeki diğer internetten para kazanma yolarını denemenizi öneririz

11 Şubat 2014 Salı

Kazantr den para kazanma


MİNİMUM ODEME: 0.10 cent
UYELIK BONUSU:250 altın
ODEME SEKLI:PAYPAL (BASKA Y ONTEMLE ALMAK ISTERSENIZ IRTIBATA GECIYORSUNUZ )
ODEME SURESI:1 GUN ICINDE (BEN ANINDA ALDIM)
FACEBOOK BEGENME,PAYLASMA,TAKİP TWİTTER TAKİP,İNSTAGRAM,YOUTUBE ,GMAİL,WEBSİTE SURF VE DAHA BIR COK SOSYAL AG MEVCUT.YAPTIGINIZ ISLEMLER KARSISINDA KREDİ KAZANIYORSUNUZ.KREDİLERİ PARAYA CEVİRİP İSTEYEBİLİRSİNİZ.KREDİ SATIN ALABİLİRSİNİZ WEB SİTENİZE FACENİZE HİT KAZANDIRABİLİRSİNİZ.7/24 CANLI DESTEK HATTI MEVCUT SIKI DURUN BU DESTEK HATTI TURKCECUNKU SITE BIR TURK SITESI ANCAK DOLAR ALIYORSUNUZ.HER YONDEN KARDASINIZ YANİ.SİTEDE AYRICA REFERANS SISTEMI MEVCUTTUR.HERGÜN GÜNÜN 1. SİNE 300 KREDİ 2. YE 200 KREDİ 3. YE 100 KREDİ VERİYOR. HERGÜN 13:00 23:59 SAATLERİ ARASINDA 250 KREDİ YÜKLÜ KUPON YAYINLIYOR.
KAYIT ICIN TIKLAYIN










7 Şubat 2014 Cuma

Ojooo Nedir ? Ojooo İle Nasıl Kazanılır ?

ARKADAŞLAR
SİZLERE ÇOK HIZLI BÜYÜYEN VE SÜPER BİR KAMPANYASI OLAN
SİTEYİ AÇIKLIYORUM.





  • OJOOO BİR ALMAN FİRMASI VE GÜVENİLİR.
  • REKLAMLAR KALİTELİ ÇOK DEĞİL.GELEN GELİR ÇOK İYİ. ÜYELİK
    YÜKSELTİLDİĞİNDE TÜM GELİRLER KATLAMALI ARTIYOR.
  • ŞUAN 2 Milyon ÜYEYE ULAŞTI BİLE.
  • STANDART ÜYE OLARAK DENEDİM SİTEYİ 50 REF ALDIM. REFLER ZAMAN İÇERSİN DE ARTAN BİR İVMEYLE TIKLIYOR. ŞİMDİYE KADAR SADECE 4 REFİNDEN HİÇ TIK ALAMADIM.
  • ŞUAN PREMİUM ÜYEYİM VE 250 REFİM VAR. REFLERİN PERFORMANSI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR.

Not: SİTEYE ÜYE OLDUĞUNUZDA İLK BİRKAÇ GÜN REKLAMLAR ÇOK AZ GÖRÜNÜYOR. ZAMANLAR REKLAM SAYISI VE KAZANDIRDIKLARI ARTIYOR. BİLGİNİZE..


KİRELIK REFLERİN AVG DURUMLARI ÇOK İYİ 

Click the image to open in full size.

DİREK REFLER HER ZAMAN KARLI TABİKİ

Click the image to open in full size.

EN ÖNEMLİSİ TIK BAŞINA GÜNLÜK $0.005 DEN AŞAĞI KAZANÇ GÖRMEDİM Kİ ODA 1-2 TANE ÇOĞUNLUĞU $0.025 kazandırıyor.

KAMPANYASI DA REFİNİZ ÜYELİK YÜKSELTTİĞİNDE $10 ÖDEME ALMANIZ.TABİ SİZİNDE ÜYELİĞİNİZİ YÜKSELTMENİZ GEREKİYOR.


TÜM DETAYLAR

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

AUTOPAY NEDİR NASIL AYARLANMALI?
  • AUTOPAY Reflerin tıkladıkları günde belirli bir maliyet karşılığı süresinin 1 gün uzamasıdır.Alındığı günden beri tıklayan refin süresi AUTOPAY AÇIK olursa süresi hep 30 gün kalır.
  • Bildiğiniz gibi kiralık ref süresi 30 gündür. Ve değişik zamanlarda ref alındığı için takip edilmez ise süresi dolan refi iyide olsa kaybederiz. PTC sitelerinde amaç iyi tıklayanları tutmak tıklamayanlar ı ve az tıklayanları süresi dolunca salmaktır.
    Auto pay bize bunu kolaylaştırır. Ve süre uzatmaktan daha ucuzdur.
    Autopay'ın çalışması için Upgrade Balance hesabında para olmalıdır.
  • 250 refe ulaştıktan sonra parayı çekmek yerine iyi olan refleri sırayla sürelerini 90 güne uzatırsak.Aylık kira maliyeti düşer. Sonra tüm iyilerin süresi uzayınca Auto payı kapatıyoruz. 60 gün boyunca full para çekip. Son 30 de tekrar aynı taktiği uyguluyoruz.
OJOOO da bu özelliği biraz gizli bir yere koymuşlar. 

Click the image to open in full size.

Ref Almak İçin Yada Autopay İçin Para Yüklemek
  • Ref almak için yada Autopay'ın çalışması için Fund Purchase hesabında para olması gerekir.
  • Buraya ister e-cüzdanınızdan(paypal, payza vb.) isterseniz kazandığınız paradan aktara bilirsiniz. Aşşağıda bunun resimli anlatımını yaptım. Bu sitede minimun transfer $2 olduğunu unutmayalım.
Click the image to open in full size.


REFİM OLURSANIZ SEVİNİRİM. BİLİYORSUNUZ SİZE HER KONUDA YARDIMCI OLUYORUM.

REFLİ LİNKİM

Ojooo.com

5 Şubat 2014 Çarşamba

Probux Nedir ? Nasıl Kazanılır ? Ne Yapmalıyım ?


                  ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Probux da çeşitli zaman aralıklarında reklamlar çıkar. Bunları izledikçe 0.001$ ile 0.02$ arasında para kazanırsınız. Balance nızdaki para 5$ olunca istediğniz ödeme işlemciye (Paypal, Payza, Liberty Reserve) çekebilirsiniz.

Ayrıca eş, dost, akraba gibi kişilere referral linkinizi verip üye yaparsanız (Standart üyeler maximum 100 kişi, Golden üyeler maximum 200 kişi) onların her tıkladığı reklamdan (sadece fixed reklamlar) Standart üye iseniz 0.0005$, Golden üye iseniz 0.005$ kazanırsınız. Bu para anında hesabınıza yansır.

Dilerseniz süresi 30 gün olan rented ref de kiralayabilirsiniz. Her bir rented ref fiyatı 0.20$ dır. Standart üyeler 200 adet rented ref kiralayabilir. Golden üyeler 2000 rented ref kiralayabilir. Golden üyelerde rented ref fiyatı her 250 refde ref başı 0.01$ artar. 

0 - 250 ref 0.20 $/adet
251 - 500 ref 0.21 $/adet
501 - 1000 ref 0.22 $/adet... gibi.





 ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN



Rented reflerin tıklamalarından da para kazanıyoruz. Her rented refin bir tıklamasından Standart üyeler 0.005$ Golden üyeler ise 0.01$ kazanır. Bir rented ref günde 4 fixed reklam tıklar. Sizin tıklamadığınız gün olursa ertesi günkü rented ref tıklamalarından kazanamazsınız. Rented refleri 7 günde bir kiralama hakkınız vardır.

Recycle Nedir?
Rented refler tıklamadığı zaman değişebiliriz. Değişim bedeli 0.07$ dır. Ama tavsiye etmiyorum. Zaten sistem 14 gün tıklamayan rented refleri sistem kendisi ücretsiz değişiyor. 

Rented refler 30 gün sonunda ya serbest kalır yada kirasını yatırırsanız 30 gün daha sizin olur. Her 30 günde bir kirasını yatırmalısınız. Yatırmazsanız refler sizin olmaz ve her giden ref için sizden para kesilir. Bu para Standart üyelerde 0.02$, Golden üyelerde ise 0.04$ dır.

AVG nedir?
AVG reflerinizin günlük tıkladığı reklam ortalamasıdır. Direk reflerde değil ama rented reflerde önemlidir. Standart üyelerin Rented refleri AVG si 1.33 ün altında ise, Golden üyelerin Rented refleri 0.66 nın altında ise zarar ettiriyorlardır. 

Bunu nasıl hesaplarız:
Standart üyeler için
1 ref maliyeti 0.20$
1 refin tık kazancı 0.005$
1 ref bizde 30 gün duruyor.
O halde
0.20/0.005/30 = 1.33 AVG 

Golden üyeler için
1 ref maliyeti 0.20$
1 refin tık kazancı 0.01$
1 ref bizde 30 gün duruyor.
O halde
0.20/0.01/30 = 0.66 AVG 

Bu rakamlara ref salma ücreti eklenmedi. 



 ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN


Ref salma ücreti:
Eğer kiraladığınız refleri uzatmazsanız sistem sizden ref başı, 
Standard: $0.02 , Golden: $0.04 ve Ultimate: $0.05 keser.

AutoPay Nedir?
AutoPay seçeneğini aktif ederseniz o gün reklam tıklayan rented refiniz otomatik olarak kirasını bir gün uzatır. Bir günlük uzatma bedeli 1 ref için 0.006$ (60 günlük üzerinden %20 indirimli)dır.Bunu yapmanız için reflerinizin 20ügnden daha fazla süresi olmalı. Bunuda tavsiye etmiyorum. Nedeni ise Bir refin bir tıkından siz 0.005$ kazanıyorsunuz. ve bu ref o gün başka tık yapmazsa size 0.005$ kazandırmış oluyor. Ama sizden 0.006$ alıyor. Yani zarardasınız.

Sitede Rented ref nasıl alınır?
Rented ref almak için Ya balance ınızda para olmalı yada Paypal, Payza veya Liberty Reserve ile ödeme yapmalısınız. Bu ödeme işlemcilerden Minimum 5$ atmak zorundayız.

Bunu yapmak için Ana sayfamızdaki Rental Balance ın yanındaki add funds linkine tıklıyoruz Main Balnce da yeterli paranız varsa bunu seçebilirsiniz. Yoksa diğer ödeme işlemcilerinden birini seçiyoruz. ve kaç $ yatıracaksak seçip işleme devam ediyoruz. Gerekli şifre vs. leri girince Para otomatik olarak Rental balance a gelir. 

Ana sayfadaki sağ tarafdaki Referrals ı tıklayarak paramız kadar adet Rented ref alabiliriz.

Task:
Task linkine tıklayarak oradaki görevleri yaparak para kazanabilirsiniz. Her görevin farklı kazancı vardır. 0.01$ da olabilir 0.10$ da. Size sourlar sorulur doğru cevabı bulmanızı,işaretleminizi vs. ister. %75 başarının altına düşerseniz sizi görevden atar. Başka göreve geçebilirsiniz. Bu görevi bu sitede yapamazsınız bir daha. Bir görevi başarı seviyeniz düşmezse 100 defa yaparsınız. Yanibir görev 0.01$ ise 100x0.01=1$ kazanırsınız. Bundan sonra sizi yine atar. 100 defa yaptığınız görevi başka bir sitede de yapamazsınız.

Grid:
Grid linkine tıkladığınız zaman karelere bölünmüş bir resim çıkar. Standart üyeler 20 Golden üyeler 40 kare tıklama hakkına sahiptir. 0.10$ ile 2$ arasında para kazanma şansınız vardır.




 ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN



ÜYELİK TİPİ, REF FİYATI, AVG HESAPLAMALARI:





PARA ÇEKME ŞARTLARI:

Minimum 5$ çekebilrsiniz diye üstte belirtmiştim. Eğer yatırım yapmadıysanız istediğiniz işlemciden (Paypal,Payza,Liberty Reserve) paranızı çekebilirsiniz.

Eğer sisteme para yatırdıysanız örneğin,

golden + ref aldınız. En çok neyle harcama yaptıysanız onunla çekim yapabilirsiniz.

Mesela 100$ payza 50$ paypal yatırdınız diyelim. En çok payzadan yatırdığınız için sınırsız payza çekersiniz. Paypaldan ise maksimum 50$ çekersiniz. Paypal ile çekmek istiyorsanız paypal ile yatırım yapın.




  ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Clixsense Nedir ? Nasıl Kazanılır ?

Clixsense, Türk PTC piyasasında pek bilinmeyen ancak bizim 2 yıldan fazla zamandır AKTİF üyesi olduğumuz bir Tıkla Kazan sitesi... Bu alanda nice sahte siteler görmüş birisi olarak net söyleyebiliriz ki en sağlamlardan bir tanesi. Üyeliğimizin üzerinden 2 yıldan fazla zaman geçmişken bu siteyle ilgili ilk yazıyı yazmamız bile bunun kanıtı.

ÖNEMLİ NOT: Aşağıdaki linke tıklayarak üye olabilirsiniz ancak ödemelerinizi çekle alacağınızdan gerçek isim ve adres belirtmenizde büyük fayda var...

TIKLA ÜYE OL

Siteye üye olma işlemlerini tamamladıktan sonra "Browse Ads" bölümünde her gün düzenli olarak yayınlanan reklamları tıklayarak kazanç sağlayabilirsiniz.

Clixsense'te Ödemeler için çek kullanılıyor. Bu bakımdan siteye üye olduğunuzda isim ve adres bilgilerinizi doğru vermenizde yarar var. Bizim ödeme almaktansa bu sitede biriktirdiğimiz parayı dünyanın 4 bir tarafından referans kazanmak için yeniden reklam olarak kullandık. bizim reklamlarımızdan da para kazanırsanız şaşırmayın. (Bu vesileyle belirtmekte fayda var. Son yaptığımız 2 parti reklamla Neobux'a ciddi bir referans eklemiş durumdayız. Clixsense'in kullanıcı profili oldukça sağlam.

Clixsense.Com'da üyeliğinizi upgrade ederek referans kazançlarınızı 5 kademeli olarak artırmak da mümkün.

10 USD bedelle (O güne kadar kazandıklarınız kullanarak da üyeliğinizi premium hale getirebilirsiniz. Biz öyle yaptık) Premium üyelik alabilirsiniz ki bu karşınıza çıkacak reklam birimi sayısını aklınıuzın bile alamayacağı (Bizim ilk günde 280 - evet ikiyüzseksen-reklam çıktı ki bu zaten 2.8 USD demek) coşturacaktır emin olabilirsiniz.

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Neobux.com nedir? Nasıl Para Kazanılır?



NEOBUX anında ödeme yapan bir tıkla-kazan sitesidir.

Peki neden NEOBUX?

Çünkü oldukça yeni bir site olmasına rağmen hızlı ve güvenilir bir ödeme sistemi geliştiren neobux diğer ptc (tıkla-kazan) siteleri arasında sivrilmeyi başarmış bir site olarak karşımıza çıkmakta.

Neobux sayesinde tıklayıp görüntülediğiniz her reklam karşılığı size ödeme yapar. Bu ödeme, 0.001 dolar gibi çok küçük bir rakamdır. Ancak, eğer siz alt üye (referal / referans) bulabilirseniz, kazancınız çok daha artacaktır.

SİSTEM NASIL ÇALIŞIR?

Bu sitenin en büyük özelliği kazandığınız paraların kazancınız 2$’a ulaştığından itiberen Paypal ve ya Alertpay hesabınıza anında ödemesidir.Yanlış duymadınız anında ödeme.

Gold üyelik için açıklama:

NeoBux diğer sitelere benzer olarak reklamlara tıklama başına 1 cent veriyor. Ama iş alt üyelerinizin yaptığı tıklamalara gelince aldığınız para 0,5 cent oluyor. Eğer golden üye olursanız ki bu ayrıcalıklı üye olmak anlamına geliyor bu sayede alt üyelerinizin kazançları da 1 cente yükseliyor. Bunun ücreti de yıllık 90$. Golden üyelik alarak kazancınızı ikiye katlamanız mümkün.

Standart üyeler için açıklama:

Neobux'ta günlük standart üyeler için 4 adet reklam çıkmaktadır. Siz, günde 4 reklama tıklayarak ve referans gösterdiğiniz her alt üye için extra para kazanmaya başlayacaksınız. Örnek sizin referans linkinizden 10 arkadaşınız neobux'a üye olsun onlarında günde 4 linke tıkladıklarını varsayarsak, sizin günlük kazancınız ($0.004 + 10 x $0.004 = 0.044) edecektir.

Peki nasıl referans bulacağım?

Bu aslında sizin biraz yaratacılığınıza kalmış bişey olsada neobux sitesi önceden bu durumu düşünmüş ve referans satın alma yada referans kiralama (rent) olayını geliştirmiştir.

Bu durumda ilk iki kiralama 20 dolar karşılığında (premiumlar için $20) 100 adet rented referals sahibi olacaksınız.100 adet referansınız da 1 ay sonunda yatırdığınız parayı fazlasıyla çıkaracaktır.

Not: Yeni sistem değişikliği yüzünden kazanç sağlamak için lütfen üyeliğiniziGolden Membership'e Yükseltiniz...

Paylaş

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More