Neobux İle Para Kazanma

Neobux ptc ile para kazanmak için tıklayınız

Ptc Siteleri İle Kazanma

Ptc siteleri nedir ? nasıl para kazanılır ? ptc yöntemleri için tıklayınız

Ojoo ile para kazanma

Ojoo nedir ? nasıl para kazanılır ? Ojoo ptc ile kazanmayı öğrenmek için tıklayınız

Probux Ptc İle Para Nasıl Kazanılır ?

Probux ile para kaza kazanmak için tıklayınız

Fusebux İle Paraya Para

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

7 Haziran 2014 Cumartesi

E-Ticarete Atılın

E-Ticarete Atılın Hâlihazırda bir mağaza sahibiyseniz veya internetten düzenli olarak satabileceğiniz bir şeyler üretiyorsanız, e-ticarete atılarak internet üzerinden ürünlerinizi satabilirsiniz. Kapsamlı bir sanal mağaza oluşturmayı hedefliyorsanız bir e-ticaret sistemine ihtiyacınız olacak. Türkiye’de bu işi oldukça başarılı şekilde yapan şirketler var. Maliyet, paketin sunduğu özelliklere göre birkaç yüz lirayla birkaç bin lira arasında değişebiliyor. Hemen hemen tüm paketlerde kolay şekilde ürün fotoğrafını ve özelliklerini girme, kredi kartıyla ödeme modülü, kargo modülü gibi özellikler oluyor. Bu konuda tek tavsiyemiz, piyasa “genel amaçlı" alışveriş sitelerine doyduğu için, belli bir konuya ve ürün segmentine yönelen site fikirleri geliştirmenizden yana. Daha düşük maliyetli bir diğer alternatif, sahibinden.com ve gittigidiyor.com site-lerinde "mağaza” kurmak. Bu siteler de ürünlerinizin satışı kolaylaştırıyor ve sitelerin zaten mevcut olan yüz binlerce üyesine ulaşabiliyorsunuz. Üstelik mağaza ilanları daha dikkat çekici oluyor. E-ticaret sistemi sunan yerli firmalar: ideasoft.com.tr neticaret.com hemenal.com kolaymagaza.com tsoft.com.tr platinmarket.com

Başkalarının Ufak İşlerini Görün

Başkalarının Ufak İşlerini Görün Pek çok insan, zamanı yetersiz olduğu için yapamadığı bazı işlerini görebilecek kişilere ufak meblağlar ödemeye hazırdır. Bu sitelerde karşılaşacağınız işlerin bir kısmı deneyim gerektirmiyor ama zaman harcamanızı gerektirebiliyor. Tabii bazı işler için belli alanlarda uzmanlık sahibi olmanız da gerekebilir. Örneğin Amazon tarafından geliştirilen ve adını “Türk" adlı satranç otomatından alan Mechanical Turk (mturk.com), uzmanlığınızı da test ederek çeşitli işlere aday olabileceğiniz bir sistem. Burada çeviri işlerinden tutun da fotoğrafların sınıflandırılması ve YouTube videolarına yorum yazılması gibi işler bulunabilir. clickworker.com ise çeviri, veri sınıflandırma ve etiketleme, araştırma gibi işlere ev sahipliği yapıyor. Bir diğer alternatif olan microworkers.com; YouTube, Facebook, bloggibi kaynaklardaki içerikleri beğenecek, yorum yazacak, forumlara mesaj gönderecek kişiler arıyor. Yazı Yazın Türkçenize veya İngilizcenize güveniyorsanız, pek çok şirketin ve kişinin tanıtım yazıları veya makaleler yazacak kişiler aradığını duymak hoşunuza gidebilir. Kaliteli ve özgün içerik, web sitelerini arama motorlarını üst sıralara çıkarır. Bu yüzden birçok site sahibi, sitelerine uygun olabilecek içeriklerin yazılması için para ödemeye hazır. Bu tarz teklifler daha çok webmaster forumlarında karşımıza çıkıyor. O yüzden önce yerli forumlarda gezinmekte fayda var. Hatta makale yazabileceğinize dair kendi tekliflerinizi de sunabilirsiniz. Tabii metin yazarlığı sadece sitelere yönelik bir iş değil. Daha çok İngilizce projelerde karşılaştığımız belli bir konuda araştırma makalesi yazma, kullanım kılavuzu yazma, ödev yazma gibi işler de karşınıza çıkabiliyor. Genellikle kelime sayısına göre bir ücret belirleniyor. Bu tarz işler “freelance ilan” sitelerinde kolaylıkla bulunabiliyor. KISA KISA ideaoffer.com: Fikir almak isteyen şirket ve kişilerle görüşlerinizi paylaşın. namingforce.com: Şirketler ve siteler için yeni isim önerilerinde bulunun. livemocha.com: Bildiğiniz bir dili (Türkçe dâhil) yabancılara öğretin. utest.com: Yeni yazılımları ve çevirileri test edin.

İş Fikirlerinizi Gerçekleştirin

Çok iyi olduğunu düşündüğünüz bir projeniz var ama ilk maliyetlerini karşılayamıyor musunuz? Kickstarter (kickstarter.com) ve benzeri ‘‘fon toplama” siteleri imdadınıza yetişebilir. Kickstarter'da yaratıcı fikrinizi ve projeyi gerçekleştirmek için gereken para miktarını açıklıyorsunuz, projeye güvenen kişiler size maddi destekte bulunuyor. Projeyi gerçekleştirdiğinizde de onlara karşı vaatlerinizi (örneğin ürün gönderimi) yerine getiriyorsunuz. Proje sonucunda elde ettiğiniz deneyimi paraya dönüştürmekse tabii size kalıyor. Etsy (etsy.com) ise el emeği göz nuru ürünlerinizi, yani kendi tasarladığınız eşsiz nesneleri satışa çıkarmanıza olanak tanıyor. Site sayesinde dünya çapında alıcılar bulabilirsiniz, pasaj.com da bunun yerli ve güzel bir örneği. Girişimcilere yönelik diğer siteler: etohum.com peerbackers.com sponsume.com

Serbest İş İlanları

Serbest iş ilanları Bu sitelerde hemen hemen tüm alanlarda serbest çalışanlara yönelik iş ilanları bulabilirsiniz. projekurdu.com uzmankirala.com ifreelance.com freelancer.com elance.com guru.com myfikirler

Eğitim Hazırlayın

Belli bir konudaki uzmanlığınız o konuda eğitim videoları ve dersler hazırlayacak düzeydeyse, kaliteli eğitimler hazırlayıp bunları kolayca satışa sunabilirsiniz. Hazırlayacağınız eğitim bilgisayarla ilgili bir şeyse (örneğin Photoshop, web tasarımı, Ex-cel vb.) ekrandan video kaydı (screencast) yapabilen yazılımlara başvurmanız gerekecek. Bu yazılımlar sayesinde ekranda yaptığınız her hareket video olarak kaydedilirken mikrofonunuza konuşarak sesli anlatımla da eşlik edebilirsiniz. Eğitimleriniz tek bir konuya odaklanan (örneğin Photoshop’ta fotoğraf rötuşlama) kısa dersler olabileceği gibi saatler süren eğitim setleri de olabilir. Bilgisayar dışında bir eğitim (örneğin yemek pişirme veya gitar) vermek istiyorsanız iyi bir video kamerayla güzel bir kayıt yapmanız gerekecek. Mümkünse bir video düzenleme programıyla videonuzu şık bir hâle getirmeniz de yararınıza olacaktır. Ardından, video dosyalarınızı DVD’lere yazarak satışa hazır hâle getirdikten sonra git-tigidiyor.com gibi siteler üzerinden güvenli bir şekilde satışa başlayabilirsiniz. Eğitim setlerinizi tanıtan bir web sitesi kurmanızı da ayrıca tavsiye ederiz. Ekran kaydı yazılımları: techsmith.com allcapture. com hyperionics.com atomisystems.com camstudio.org

Bilginizi Satın

Belli bir konuda uzman veya iyi bir araştırmacı mısınız? Başkalarının merak ettiği sorulara kaliteli yanıtlar verebilir, ödevlerine yardımcı olabilir misiniz? Öyleyse sizin için de gelir kaynakları var. Mesela studentoffortune.com’da öğrencilere sanal bir şekilde ders anlatabilir, problemlerini çözmelerine yardımcı olabilirsiniz. www.liveperson.com ise pek çok farklı konuda danışmana/uzmana ihtiyaç duyan kişilerle sohbet etmenizi sağlıyor.

2 Haziran 2014 Pazartesi

Alışveriş Yaparak Para Kazanın


1
İlk önce giriş yap
2
Anlaşmalı mağazalar içerisinden alışveriş yapmak istediğin mağazayı bul.
3
Paracebe.com'dan tıklayarak mağazaya git.
4
Mağazanın kendi sitesinde alışverişini tamamla.
5
Birkaç gün sonra alışverişinin Paracebe.com'daki hesabında gözüktüğüne emin ol.
6
Para iadesi beklemede olan bu işlem, alışveriş yaptığın mağaza tarafından onaylansın.Bu işlem süresi her bir mağaza için değişkenlik göstermekte olup, 90 güne kadar sürebilir.
7
Onaylanan işlemlerin toplamı en az 20TL olsun.
8
Ödeme şeklini seçerek paranı talep et.
9
Talebinden sonraki ilk Cuma günü para banka ya da PayPal hesabına ödensin.Perşembe günü yapılan talepler bir sonraki hafta Cuma günü ödenir.

1 Haziran 2014 Pazar

Goldentowns Nedir Nasıl Para Kazanılır ?

OZET
•GoldenTowns sanal altinin gercek paraya donusturulebildigi ya da gercek altin alisverisinde kullanilabildigi ekonomik, siyasi ve askeri bir simulatordur.
•Oyun Bay Vlad Cristian (CEO ANNO1777 Laboratuarlari) tarafindan 2011 yilinda yayinlanan bir makale uzerine dayanip, sanal para miktari sabit ve %100 gercek altin ile korunmus deflasyonal bir ekonomik sistemi tanimliyor.
•GoldenTowns' da oyunculara kademeli olarak, sabit bir hizda dagitilan, sinirli miktarda sanal altin(100.000 GoldenTowns Coins veya GTC) vardir.
•Miktarin tamami 24 ayar kulcelerle olculu, giderek artan gercek altin miktari tarafindan korunmustur.

OYUNUN MEKANIKLERI
•Oyun ekonomisinin nasil calistigini ve kazancinizi nasil maksimize edebileceginizi anlamak icin temel mekanikleri incelemek gerekir.
•Hammaddeler ve hammaddelerin cikarilmasi oyunun en onemli yonlerinden birini temsil eder ancak hammaddeler insan gucu kullanilarak cikarilir ve insan gucu evler ve hizmetlerini gerektirir, evler ve hizmetler de hammadde tuketir.
•Oyunun Mekanikleri bolumu ekonomik gerekceleri, temel gostergeleri ve daha hizli bir gelisim keyfi icin yapmaniz gerekenleri anlamaniza yardimci olacaktir.

SEHIR GELISTIRME
•Her seyden once GoldenTowns bir insaat simulatorudur.
•Refah icinde yasayan bir sehre donusturmek icin baslangicta kucuk bir koy alirsiniz.
•Daha buyuk bir sehir, daha fazla kaynak ve daha fazla sanal altin yani daha fazla gercek para anlamina gelir.
•Zamaninizin cogunu yollar, evler, fabrikalar insa ederek veya giderek artan iscilerin sayisini yoneterek harcayacaksiniz.
• Oyunda ilk haftalarda ana faaliyeti sehir gelistirme temsil edecektir.
•Bitki Ortusu ve Yollar, Bina Yonetimi ve Bina Tipleri baslikli bolumler sehir kurmada ilk adimlarina rehberlik edecek.

ENVANTER
•Oyunun en onemli yonlerinden biri kaynaklar tarafindan temsil edilmektedir.
•Kaynaklar diger kaynaklari veya altini cikarmak amaciyla cikarilir ve tuketilir.
•Her kaynak veya altin transferi arkasinda bir islem birakir.
•Envanter bolumunde en son islemler hakkinda bilgi bulabilirsiniz, kullanilabilir isci sayisi veya dagitilan tahviller size buyuk paralar ifade edebilir.

PAZAR
•Oyun ayni zamanda bir ekonomik simulatordur.
•Kaynaklar, altin, askerler, diger sehirlerde hisseler veya devlet hissesi satabilir ya da satin alabilirsiniz.
•Ekonomik sistem sanal altina ve bunun sinirli miktarda mevcut oldugu gercegine dayanmaktadir.
•Altin icin acele etmek bircok urun pazari veya mali piyasa kullandiracaktir.
•Cok fazla demir ve cok az odun oldugunda ne yaparsiniz?
•Nereden isciler satin alabilirsiniz?
•Sehir ve devlet hisseleri ile borsada nasil iyi oynayabilirsiniz ve ne kadar bir gelir elde edebilirsiniz?
•Sorularin listesi cok genis ve Pazar bolumu gercek bir yardim saglayabilir.

SIYASET
•GoldenTowns ayni zamanda bir siyasi simulatordur.
•Oyunda ulkeler gercek olanlarla aynidir ve bir hukumet tarafindan yonetilir.
•Oyunda yeterince gelismis bir sehrin varsa ortaklarinizla birlikte ulkenin basina gecerek yonetebilirsiniz.
•Herkes yonetici olabilir, bu sadece zaman ve biraz hirs ister.
•Ulkeler catismaya girebilir ve savaslar altin ve kazanc icin surdurulur, daha buyuk catismalar onemli sayida sehirin dahil olmasiyla olur.
•Siyaset bolumunde hiyerarsinin nasil doruga ciktigi, bir yonetici olmak icin ne yapmak gerektigi ve altin icin nasil siyaset cevrilebilecegi gibi konular vardir.

SAVAS
•Savaslar kazanc icin basladi ve kazanc baska catismalara yol acar.
•GoldenTowns' da savas onemli bir unsuru teskil eder ve iyi bir gelir kaynagini temsil edebilir.
•Bir sehir sizin tarafinizdan fethedildigi surece size vergi odeyecektir.
•Daha fazla sehir senin isgalinin altindaysa daha yuksek kazanclar elde edersin.
•Vergi almana ek olarak devlet de primler saglayacaktir.
•GoldenTowns' da sehirler bir ulkeye aittir.
•Ulkeler gercek hayattaki karsiliklarinin adlarini tasir ve tipki gercek hayatta oldugu gibi aralarinda cok sayida sehri iceren catismalar olusabilir.
•Bir savasta yer alirsaniz ve galip taraf icin savastiysaniz, fethedilen ulkedeki tum sehirler vergi odemeye baslayacak ve bu vergiler galipler tarafindan alinacak.
•Savas hammaddelerin ve altinin olaganustu bir kaynagidir.
•Fakat bir sehri fethetmek icin kaynaklari tuketen askerlere ihtiyacin var ve uluslararasi catismalar guclu ordular gerektirir.
•Savas bolumu dunyayi fethetmek icin nasil mukemmel bir ordu gelistirecegini ortaya koyar.

UYELIK PROGRAMI
•Sehir, savaslar veya pazar iyi gelir kaynaklaridir ama ayni zamanda zaman alicidir.
•Hizli ve ciddi bir kazanc elde etmenin en kolay yollarindan birini GoldenTowns' a getirdigin yeni oyuncular temsil eder.
•Uyelik programi yeni oyuncular toplamana imkan verir.
•Bir kez kayit olduklarinda surekli vergi odeyecekler ve ne olursa olsun isgal altinda bile kendilerini senin altinda bulabilirler.
•Onlar sadece vergiler yoluyla size hizli kazanc getirmezler, onlari her an diger oyunculara da satabilirsiniz.
•Oyunda arkadaslariniza ya da diger populer yerlere dagitabileceginiz kisisel bir baglantiniz var.
•Kisisel baglantinizi kullanarak kayit olanlar sizin uyeleriniz olur.
•Gelirinizi artirmada yardimci olmak icin tasarlanmis Uyelik Programi bolumunde kisisel baglantinizin nasil kullanildigini, en son uye olan oyuncularin kimliklerini, onlari nasil satabildiginizi ve diger detaylari ogrenirsiniz.

ALTIN CIKARMA
•Oyunda ana cazibenin altin oldugundan birkac kez soz ettik.
•Altin sayisiz yollardan elde edilebilir ama baslicalarindan biri madenciliktir.
•Altin cikarmak icin altin madenleri gerekir.
•Sadece mutluluk derecesi %50' yi asan sehirler altin cikarabilir.
•Ayrica altin cikarma hammaddelerin yuksek tuketimini temsil eder.
•Oyunda kullanilabilir hale gelmesi icin kademeli olarak cikarilan sadece 100.000 altin var.
•Altin Cikarma bolumunde nasil altin cikarildigi, ne kadar degeri oldugu ve oyunun madencilere nispeten istikrarli bir miktar dagitmasi vasitasiyla mekanizmanin dogruluk yonleri ile ilgili ayrintilar ele alinmistir.

ALTIN TICARETI
•Cok calistin, buyuk bir sehrin var, dunyanin her yerine birlikler gonderdin, sehirlerin onda birleri senin birliklerin tarafindan isgal edilmis ve her altin sIkke icin disle tirnakla savastin ve artik elle tutulur bir sey istiyorsun.
•Gercek para hatta gercek 24 ayar altin istiyorsun.
•Oyunculardan altin alan ve satanlara altin tuccarlari denir.
•Altinlarini tuccarlara gercek para karsiliginda satabilirsin ya da oyunu yoneten sirketten sanal altin karsiliginda gercek altin teslim etmesini isteyebilirsin.
•Sehrin mutluluk derecesi %100 ise altin tuccari olacaksiniz.
•Dogrudan gercek para karsiliginda altin alim/satim siparis ilanlari verebilirsiniz.
•Altin Ticareti bolumunde bu surecin nasil gerceklestigini, bir konumdan digerine buyuk miktarlarda gercek para hareketinin risklerini ya da gercek parayla dogrudan nasil kazanc saglandigini ogrenirsiniz.



                                                          ÜYE OL 



Marketglory İle Nasıl Para Kazanılır ?

 **Merhaba arkadaşlar bugun burada yeni başlayan ve başlayacak arkadaşlara önayak olmak için bu rehberi hazırlamaktayım. Üye mi olmak istiyorsun ? ?
                          **** Üye ol ****
    **İlk olarak sizlere üye olduktan sonraki ekran ve yapmanız gerekeni anlatacagım. 
   **Productivity workte kazandıgımız maaşı ve üretimi etkiler. 
   **Experience ve Knowledge productivityi etkiler.
   **Energy fighttan kazandıgımız parayı etkiler.
 ***Enerji iniş cıkış saatleri: Saat başı düşer. 20 geçe ve 30 geçer artış olur. 
 ***Energy veren ürünler : Süt :Günde 1 kere içilir. 3 türü vardır.1-3-5 enerji verir
                                               Gazete : Günde en fazla 10 kere okunur gazete basına 0.30 enerji verir

                                               Kahve : 3 tür var 1-3-5 enerji veren vardır. İçmek sınırsızdır.
                                               Şarap : Günde 1 tane içilir en fazla 25 enerji verir.
                                               Peynir : Günde 10 kere içilebilir. 50 Enerjidir.50 Enerji olmadan satışa koyulmaz.

                                               Ev : 30 günlüktür. 3 çeşit.  7 enerji veren 20 enerji ve 35 enerjilktir. enerji vermesi gün içine dagılır.  7/24  -  20 /24 - 35/24 dagılım şekli.
                                               Kıyafet : 10 günlüktür. 10 parçadır. 1 enerji 3enerji 5 enerjiliktir.
                                               Food :  günde 4 defa tüketilir. Saati gelince  otomatik yemegi yer. 1-3-5 enerji veren türü vardır.
***Her gün work ve 10 fight yapmayı unutmayın... 

   WORK ( İŞ)
                                   ********Yukardaki fotoda gördügünüz gibi ilk yapacagımız iş gösterdigim sekmeden gösterilen sekmeye girmeniz olucaktır. Sağ tarafta gösterdigim yere tıklayıp işe girip çalışıcaksınız.  24 saatte 1 kere work yapılır.3gün art arda work yaparsanız work bonusu denilen para ödülünü alırsınız. Work bonusu proda göre verilir.Günlük faaliyetleriniz aksatmamaya çalışın.
 FİGHT  ( DÖVÜŞ)
**Sol tarafta gösterdiğim sekmeden gösterilen sekmeye girip fight yapmaya başlıyacaksanız. Günde en fazla 10 kere yapılır. Gece 1de gerçek oyuncuları dövme imkanı vardır. Eğer gerçek oyuncu yoksa Trainer denilen sistem botunu döversiniz. Fightlardan enerjinize göre para alırsınız.




*Yukarıda gösterdigim sayfaya girdiginiz zaman karşınıza muhtemelen bu trainer cıkıcaktır bunu 10 kere dövünüz.
1 fight = 10 dkdır.
Attack dedikten sonra Attack now diyerek . Traineri dövebilirsiniz.





   Finans
 15.5 TL = 1 gold eder.       
 4 gold = 1 euro eder.         
                                             -MarketGloryden cekebileceginiz en düşük miktar 20 euro'dur.
                                             -MarketGloryden para çekme talimati verince cektiginiz miktar üzerinden %20 kesintiyle para hesabınıza gönderilir.

COMPANY ( ŞİRKET)
                                                 
**Öncelikle Marketglory oyun başında 2 adet ücretsiz şirket kurmanıza izin verir.Bu şirketler Süt şirketi ve gazete şirketidir. Şirket açmayı öğreticem ilk olarak. Ama hemen ücretsiz diye açmayınız hata yaparsınız :)
                                
Yukarıda gösterdigim sekmeden sayfaya giriniz.
Sağ tarafta gösterdigim seçenegi seçiniz ve alt tarafta gösterecegim yerden ücretsiz şirketleri açabilirsiniz.

                                             
**Register e tıklayıp gelen sayfadan şirket isimi nerde açagınız gibi şeyleri doldurup açabilirsiniz.


***** Şirketleri açmakla iş bitmiyor. Çalıştırmak için maaş gerekir. Bunun içinde en az  3 gold  yani 45-50 TRY yapmanız gerekir.****

Diyelim ki 3 gold yaptınız ve şirketi çalıştırmaya başladınız gel gel gelelim şirket sayfasına iş açma ve maaş parası aktarma. 
**Sol taraftaki 1. bölge kaç Try maaş vermek istediginz dir. 1.00 yazan hemen sol tarafında 56.00 gorunmektedir. bu max prod yani 700 prod adamın alacagı paradır. sizin produnuz kaçsa ona göre alırsınız maaşı.
2. bölge ise iş yerini çalıştırma ve çalıştırmama yeridir.

**Sağ tarafta gösterdigim finans sayfasında Invest bölmesine 2 yazıp sağ taraftaki investe basalım.Hemen altındaki sell gold kısmı var hemen onun boşluguna 1 yazıp sell diyelim. 2 gold direk satamyıoruz çünkü vergisi var. gorursunuz zaten.


  Şirkete para koyduktan sonra yapılcaklar.





bu kısma geçip iş yerimizi açıcaz. 
 set an hourly wage kısmına 1 yazıp save diyoruz. Deactive yazısı varsa yeriniz aktiftir.Active yazısı varsa aktif degildir.



Üretim olunca pazara koyma.


stock yazan kısım 1.0 olunca satışa koyabilirsiniz.
Sell qty yazan yere satmak istediniz miktar
Try kısmına satmak istedigini local market fiyati.
Gold global market fiyati. fiyatiniz belirleyince Sell diyerek. Satışa koymuş oluyosunuz.

 Action Kısmında Lisans ayarınızda var aktif veya deaktif yapabilirsiniz.
 *************************************************************************************

Kısa yoldan 3gold yapmak.
-İlk olarak hedef 0.90 Try yapmaktır. Bunu work ve fightlarla toplayabiliriz.
-0.90 olunca önce workumuzu yapıcaz daha sonra Markets sekmesinden Local markete tıklıyoruz.

                                   
 **Sol taraftaki Food >> Dairy>>> High Quality sekmesine gelip 1 tane alıyoruz ve daha önce öğrendigimiz Fight sayfasına geçip fightlarımızı yapmaya başlıyoruz.
 **Bu şekilde eskiye oranla daha hızlı bi şekilde şirketimizi işletecek konuma geliyoruz.
**Sut enerji verir.


 Promo Experience Alırsanız Değerlendirme ve Kar oranı
                                                  
 ** Ekranın sağ tarafında gördügünüz bu sekme 20 euroya 100 experiencedir. Bu 100 experience produnuzu etkiler. İlk başta sizi günler sonrasına atar. Nasıl mı bu expin verdigi prod durumuna gelmeniz 3-4 ayınızı alabilir. Eğer ben bu oyunda kalıcıyım diyosanız almanızı şiddetle öneririm.***
** Diyelim ki aldınız paketi ve başladınız. Günlerinizi aksatmadan workleriniz yaparsanız ve 3 gunde bir work bonusunu alırsanız 1 ayda en kötü 6-7 euro sadece work yaparak kazanabilirsiniz. Fightta yapıcaksınız bunun yanında***
- Belki oran az gelmiş olabilir ama 20 euroluk bi yatırım sonucta ne bekliyebilirsiniz. Daha fazlası için her işte oldugu gibi burdada yatirim artması gerekir.
                                           
                                        Üye ol  
Başlangıç için yeterlidir.Referransımı kullanarak kayıt olmayı unutmayalım. Teşekkürler

Sorusu olan tüm arkadaşlar yorum ve mail ile olaşabilirler ;)

Paylaş

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More