Neobux İle Para Kazanma

Neobux ptc ile para kazanmak için tıklayınız

Ptc Siteleri İle Kazanma

Ptc siteleri nedir ? nasıl para kazanılır ? ptc yöntemleri için tıklayınız

Ojoo ile para kazanma

Ojoo nedir ? nasıl para kazanılır ? Ojoo ptc ile kazanmayı öğrenmek için tıklayınız

Probux Ptc İle Para Nasıl Kazanılır ?

Probux ile para kaza kazanmak için tıklayınız

Fusebux İle Paraya Para

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

31 Mayıs 2014 Cumartesi

Sitenize Reklam Alın

Yönettiğiniz bir web sitesi veya blog varsa, sitenize reklam alarak da kazanç elde edebilirsiniz. VVeb reklamları, banner denilen ve genellikle standart bazı ölçülerde yayımlanan görsellerdir. Bazen metin tabanlı banner’lar da karşınıza çıkabilir. Büyük çaplı web sitelerinin özel reklam ağlarıyla çalışmaları ve kendi müşterilerini bulmaları mümkündür ama küçük çaplı siteler genellikle içeriğe dayalı reklam ağlarından yararlanır. Bunların da en ünlüsü elbette Goog-le AdSense. adsense.google.com adresinden AdSense’e üye olup Google’ın size verdiği kodları sitenize yerleştirirseniz, sitenizin içeriğine uygun reklamlar görüntülemeye başlar ve tıklama başına gelir elde edersiniz. AdSense’in devantajıysa gelirlerin genelde düşük olması ve 100 $ biriktirmeden paranızı alamamanız. Öte yandan, güvenilir ve kaliteli bir ağ olması onu öne çıkarıyor. Zaten uluslararası ağların birçoğu da Türkçe siteleri desteklemiyor. O yüzden, AdSense’le çalışmak istemezseniz ya diğer yerli ağlara yöneleceksiniz ya da webmaster forumlarında gezerek sitenize sabit reklam vermek isteyen müşteriler bulacaksınız. 

Sabit reklamlar sitenizin trafiğine iyi bir gelir kaynağı olabilir. Trafiğiniz yüksekse gösterim bazlı (CPM) reklam da alabilirsiniz. Bu durumda reklam veren, banner’ına tıklama sayısına bağlı kalmadan, örneğin 1000 gösterim için 1 $ gibi bir fiyat öder. 

Türkçe reklamlar ağları: 

adhood.com 
reklamstore.com 
adnet.com.tr 
adklik.com.tr 

Çeviri Yapın

Bir veya birkaç yabancı dili iyi derece bilmenin yanı sıra Türkçeye de hâkimseniz çeviri yapabilirsiniz. Profesyonel çevirmenlerin ücretleri pek de düşük sayılmaz. Bu nedenle küçük çevirilere ihtiyacı olan pek çok kişi ve şirket, daha uygun fiyata çeviri yapabilecek serbest çevirmenlerin peşindedir. Belki çevirileri karşılığında adil bir ücret almıyorlar ama özellikle üniversite öğrencilerinin bu işlerle harçlık çıkarabildiğini görüyoruz. Tabii aynı ortamlarda deneyimli çevirmenler de rahatlıkla iş bulabiliyor.

Çeviri projelerini kapmak için yine küçük ve düşük ücretli işlerden başlamalısınız. Ayrıca, hakkını vererek bu işi yapabileceğinize inanmıyorsanız “denemenizi” önermiyoruz çünkü hatalı çeviriler ciddi sonuçlara yol açabilir. Benzer şekilde, bir yabancı dili çok iyi bilmenize rağmen Türkçeniz yetersizse (örneğin Almanya'da büyüdüğünüz için Türkçe yazım kurallarına çok hâkim değilseniz) yine çeviri işlerine girişmemenizi veya Türkçesi çok iyi bir düzeltmenle (redaktör) birlikte çalışmanızı öneririz. 

Çeviri işleri genellikle alanlara ayrılır ve alana göre (teknik, edebiyat, hukuk vb.) ücretler değişiklik gösterir. Genellikle ya proje sahibinin belirlediği sabit ücreti kabul edersiniz ya da kendi ücretinizi vererek açık azaltmaya katılırsınız. Daha önce yaptığınız çeviri işleri varsa örnek çalışmalarınızı uygun bir yere yükleyerek paylaşmanız iş olanaklarınızı artırabilir. 

proz.com 
translatorscafe.com 
freelancersupport.com 
tra nsq uotation. com 
traduguide.com 
procevirmen.com 

Programlama yeteneğinizi değerlendirin

Bir veya birkaç programlama dilinde dene-yimliyseniz, ufak projeler için serbest programcı arayan pek çok şirket ve kişiden gelir elde edebilirsiniz. Bu tarz serbest iş ilanlarının yayımlandığı çok sayıda site var. Ücretler ya sabit oluyor ya da saat başına belirleniyor. Siteler, ödeme güvencesiyle ilgili çeşitli sistemlere de sahip, incelemelerimizde özellikle web programlama alanında (PHP, ASRNET vb.) çok fazla ihtiyaç olduğunu gördük ama hemen hemen tüm programlama dillerinde iş bulabilmek mümkün. Örneğin codecanyon.net sadece web uygulamalarına yönelik (WordPress eklentisi, PHP seript’i, CSS kodu vb.) satış yapıyor ve burada hazır kodlarınızı da satışa sunabilirsiniz. 

Tabii çoğu iş için iletişim İngilizce sürdürüldüğünden ve projenin başarılı olması için istenenleri iyi anlamanız gerektiğinden, iyi bir İngilizce bilgisi de şart. Ayrıca, bu sitelerde profil sayfanızı ne kadar zenginleştirirseniz iş alma şansınız o kadar artar. Önce küçük işlerle başlamanızı öneririz. Sitedeki deneyiminiz ve olumlu yorumlarınız arttıkça daha büyük bütçeli işlere de aday olabilirsiniz. 

Serbest işler bulabileceğiniz bazı siteler: 

codecanyon.net 
rent-acoder.com 

Eski Eşyalarınızı Satın

Artık kullanmadığınız eşyalarınız, üst modelini aldığınız elektronik aygıtlarınız, okuduğunuz kitaplar, işinize yaramayan alet edevat kolaylıkla ikinci el pazarlarında alıcı bulabilir. Böylece, evinizdeki fazlalıklardan kurtulduğunuz gibi hem para kazanmış hem de bir başkasının ihtiyacını karşılamasına yardımcı olmuş olursunuz, ikinci el satışta Türkiye’de iki lider siteden söz etmek mümkün: sahibinden.com ve gittigidiyor.com. sahibinden.com’un avantajı, ilan vermek için peşinen ücret vermek zorunda kalmamanız. Dilerseniz GeT (güvenli e-ticaret) sisteminden yararlanmamayı seçerek satış işlemlerini de kendiniz üstlenebilirsiniz. GittiGidiyor’da böyle bir şansınız bulunmuyor: ilan vermek için 1-5 TL gibi ufak bir ücret vermek ve satış hâlinde gelirinizin %10’unu GittiGidiyor’la paylaşmak şart. Bunun karşılığında GittiGidiyor size güvenli ve rahat bir alışveriş ortamı sunuyor. Her iki sitede de ilanınızı daha dikkat çekici hâle getirmek için kullanabileceğiniz birkaç lira ücretli ekstra seçenekler de bulunuyor. Bu sitelerde hemen hemen her türlü ürüne uygun bir kategori bulmak mümkün. Genellikle bu sitelere verilen ilanlar başarıya ulaşıyor ama dilerseniz “bedava ilan” gibi aramalarla ulaşabileceğiniz alternatif siteleri de deneyebilirsiniz. 

Blog’unuza İçerik İlanı Alın

Hâlihazırda bir blog sahibiyseniz reklam amaçlı bazı yazılarla (banner değil) da para kazanabilirsiniz. Türkçe blog’lar için bu sistemi Bumerang (bumerang. hurriyet.com.tr) uyguluyor. Bumads adlı sistemde, size verilen yazı, resim ve video gibi içerikleri değiştirmeden blog’unuza girmeniz gerekiyor. Bu sayede her bir teklif için 1 lira ile birkaç yüz lira arasında kazanç sağlayabiliyorsunuz, ilk tekliflerinizde kazanç genellikle düşük oluyor ama blog’unuzun kalitesi ve geçmişte yayımladığınız tekliflere bağlı olarak giderek artıyor. Tabii bu sistemde blog’unuz editör incelemesinden geçtiği için yeni kurulmuş veya alıntı içeriklerden oluşmuş blog’lar sisteme kabul edilmiyor. 

Bumads bu işi sistematik olarak yapıyor ama çeşitli Türkçe webmaster forumlarında, sitesini veya ürününü tanıtmak amacıyla blog yazısı yazacak kişiler arayan üyeleri de rahatlıkla bulabilirsiniz. Genellikle yazı başına 5-10 TL civarında teklifler sunuluyor. Aynı zamanda, bu tip forumlara siz de ilan vererek kendi sitenize/blog’unuza makale alabileceğinizi belirtebilirsiniz. 

Webmaster forumlarından bazıları: 

r10.net 
forum.iyinet.com 
webmastersitesi.com 
zone.org 

Dosya Paylaşarak Kazanın

Dosya paylaşım sitelerini bilirsiniz. Genellikle bir sitede veya forumda gördüğünüz linke tıkladığınızda karşınıza çıkar, sizi bir süre bekletir, güvenlik kodu girmenizi isterler. Bunları aşmanın yolu o servise ücretli üye olmaktır. Belki bilmediğiniz bir şeyse, indirdiğiniz dosyayı yükleyen kişinin bu sayede para kazandığıdır. Piyasada onlarca farklı dosya paylaşım servisi olsa da en fazla 10-15 tanesi popüler ve para kazandırıyor. Bu sitelere üye olarak, çok defa indirileceğini düşündüğünüz dosyalarınızı bunlara yükleyebilirsiniz. Genellikle her indirme için düşük bir gelir (örneğin 1000 indirme için 1-5 $ arası) ve sizin linkiniz üzerinde ücretli üye olan kişiler için de daha yüksek bir gelir elde edersiniz. 

Bu servislerden para kazanmanın püf noktası, binlerce kez indirilecek dosyaları yüklemek ve bunları popüler forumlarda paylaşmak. Tabii bunlar genelde korsan film ve müzikler oluyor ama paylaşacak daha pek çok yasal içerik bulabilirsiniz. Bunları paylaştığınız forumlarda dikkat çekici, renkli ama forum kurallarına aykırı olmayan tanıtımlar yapmayı unutmayın. Bu işe günde 1-2 Saat ayıranlar ayda birkaç yüz dolar kazanabiliyor. 

Popüler dosya paylaşım siteleri: 

fileserve.com 
filesonic.com 
hotfile.com 
oron.com 
uploadstation.com 

Fotoğraflarınızı Satın

Fotoğraflarınızı Satın 

Profesyonel bir fotoğrafçıysanız, çektiğiniz yüksek kaliteli fotoğrafları stok görsel sitelerinde satarak bunları paraya dönüştürebilirsiniz. Stok fotoğraflar, özellikle yayıncılık alanında kullanılmak üzere tasarımcıların satın alarak yayınlarında kullanabildiği, belli bir konuya yönelik fotoğraflardır. Örneğin PCnet’te gördüğünüz fotoğraf ve illüstrasyonların bir kısmı stok görsel sitelerinden alınmıştır. Böylece uygun maliyetle görsel alan kişi, çekim için fotoğrafçı kiralamak zorunda kalmaz. Satılan fotoğrafların fiyatları birkaç dolarla birkaç yüz dolar arasında değişiyor. Tabii bu siteler kabul edecekleri fotoğrafları çok özenli seçiyor ve çok fazla rakibiniz olduğunu da unutmamak gerekiyor. Genellikle, belli anahtar kelimeleri çok iyi anlatan görseller daha fazla dikkat çekiyor ve para kazandırıyor. 

En büyük stok fotoğraf sitelerinden Shut-terstock, fotoğraf başına 0,25 $ ila 28 $ kazanabileceğinizi söylüyor. İStockphoto ise satılan her fotoğrafınızın %15’ini size ödüyor. (Kıdemli üyeler için %45’e kadar çıkıyor.) Stok sitelerinde sadece fotoğraf değil; illüstrasyon, video ve ses dosyası satabileceğinizi de aklınızdan çıkarmayın. Tabii ilk kural, siteye göndereceğiniz tüm malzemelerin gerçekten yüksek kalitede olması. 

Stok Fotoğraf Sitelerinden Bazıları: 

istockphoto.com 
sh utte rstock. com 
tr.fotolia.com 
depositphotos.com 
bigstockphoto.com 
corbisimages.com 
dreamstime.com 

29 Mayıs 2014 Perşembe

88Bux İle Para Kazanma

Site Adı: 88Bux
Tık Değerleri: 0.001$ - 0.01$
Reklam Sayısı: Standart 4 reklam + Fixed
Ödeme Limiti: Standart $4/ Golden 3$/ Ultimate 1$
Ödeme zamanı: Anında
Günlük Kazanç: $0.0405 (şu an için)
Ödeme Yöntemi : Paypal, Payza, Egopay, SolidTrustPay, Perfect Money



Tıkla Üye OL


Üyelik Tablosu:


Tık Değerleri



26 Ocakta Pre-launch yapmış olan site 8 Şubatta resmen açılmıştır. Bir çok kere reklamını görsem de ilgilenmemiştim ama az biraz göz gezdirince hoşuma gitti. Sitedeki kazanç değerleri makul seviyelerde tutulmuş, ne çok uçmuşlar ne de ceplerindeki akrebi göstermişler.. Standartlar için 1 centlik sabit 4 reklam var  
Ödemeler yükseltilmiş üyelerde anında, standartlarda ise 5 iş günü imiş.

Üyeliklere göre değişen oranlarda harcama ve upgrade komisyonu bulunuyor.
Gridçi arkadaşlar için tabiki 88Grid de unutulmamış 

Reklam filtresi uygulanarak Amerika ve Rus üyeler için fazladan reklam var.
Head or Tails ve Crack the Vault adlı kazanç oyunları mevcut. Her ne kadar ilgilenmesem de ilgilenebilecekler için Revenue Shares denilen uygulama da var.

Twickerz İle Para Kazanma

Site: Twickerz.com
Minimum Payout: 0,10$
TwickGrid oyunu ile bir seferde 5$ a kadar kazanma şansınız var.dediğim gibi şansıznızın gayet iyi olması lazım;)

3 tane Reklam Grubu Mevcut.

-Fixed Advertisement (12-15 Arası reklam çıkar)
-Micro Exposure(8-12 Arası reklam çıkar)
-Sponsors Advertisement (7-10 Arası reklam çıkar)

Paypal,Payza,AlertPay'a ödeme yapıyor.1 gün içinde ödeneceği söyleniyor ama 4-5 saate parayı gönderiyorlar.
Gelelim ödeme kanıtlarına.Dediğim gibi bana aitlerdir ve bir kaç güne üçüncü ödememi alınca ss koyarım ;)

Ref Lİnki: Tıkla Üye Ol







Fusebux İle Nasıl Kazanılır

-  Site Adı: FuseBux
-  Tık Değerleri: 0.01$   ve   0.001$
-  Reklam Sayısı: 25+
-  Minimum ödeme limiti: 4$
-  Kullandığı ödeme işlemciler: Paypal, Payza, Egopay
-  Premium ve Ücreti: Yıllık 70$ dan başlıyor




FuseGrid nedir?

   Diğer ptc sitelerinde olduğu gibi bunda da resimdeki karelere tıklayıp reklamlara bakıyoruz ve 5$ kazanıyoruz.

Fusebux Üye Ol !   



 Fusebux

Paylaş

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More